Izvrsnost

Naš cilj je izvrsnost u svakom koraku pružanja pravne podrške.

Iskustvo

Iskustvo nas čini pouzdanim partnerom u rješavanju svih izazova poslovanja naših klijenata.

Povjerenje

S našim klijentima gradimo dugotrajne poslovne odnose zasnovane na obostranom povjerenju.

Odvjetnički ured Heršak Klobučarević savjetuje i pruža pravnu podršku domaćim i multinacionalnim klijentima u svakodnevnom poslovanju kao i u složenim transakcijama. Ključna područja našeg rada su zakupi u trgovačkim centrima i zakupi poslovnih prostora, složeni ugovorni odnosi (uključujući FIDIC, Orgalime) te radno pravo. Redovito zastupamo naše klijente u različitim sudskim i upravnim postupcima.

Usmjereni smo na dubinsko razumijevanje okolnosti poslovanja naših klijenata. Čvrsto vjerujemo da je to preduvjet za pronalaženje kreativnih i konkretnih praktičnih rješenja. Ponosni smo da su naši klijenti prepoznali ovaj pristup.

Ono što nas izdvaja je snažna zajednička predanost poslu u kojem uživamo, a najveće zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da svojim radom doprinosimo uspjehu naših klijenata.

Proaktivnim razmišljanjem omogućujemo klijentima da se posvete svojem poslovanju, prepuštajući nama prepoznavanje i uklanjanje rizika kojima su izloženi. Izazove poslovanja naših klijenata smatramo vlastitim izazovima.